španělský arabština Chinese (Simplified) chorvatský Czech holandský Angličtina francouzský Němec řecký hindština maďarský indonéský Ital japonský korejský polský portugalský rumunský ruský švédský

* Poznámka pro uživatele, kteří nemluví španělsky. Tato webová stránka je povoleno pouze psát v angličtině nebo španělštině, budou zprávy v jiných jazycích se zrušuje.

Podmínky služby a ochrany osobních údajů

Toto právní oznámení (dále jen „Právní doložka“) upravuje používání internetového portálu služby http://www.manualesdemecanica.com (dále jen „web“) vykonává SYSTEMS SL se sídlem v C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya, CIF B-B5471108

legislativa

V obecném vztahu mezi EXECUTE SYSTEMS SL s uživateli svých telematických služeb na webu, jsou předmětem španělských právních předpisů a jurisdikce.

Smluvní strany se výslovně vzdávají příslušnosti, které by mohly odpovídat na ně a podřídí se soudy Bilbao řešit veškeré spory, které mohou vzniknout při výkladu nebo provádění těchto smluvních podmínek.

Obsah a použití

Uživatel je informován a souhlasí, že přístup k této webové stránce není, v žádném případě na začátku obchodního vztahu s EXECUTE SYSTEMS SL Majitel webu není identifikován s názory vyjádřenými v něm svými spolupracovníky. Společnost si vyhrazuje právo provádět neohlášené změny, které uzná za vhodné, na svých webových mohou měnit, mazat nebo přidávat obsah a služby poskytované prostřednictvím stejně jako způsob, jakým jsou prezentovány nebo umístěných na svých serverech.

duševního vlastnictví

Práva k duševnímu vlastnictví obsahu webových stránek, grafický design a kódy patří k EXECUTE SYSTEMS SL a proto rozmnožování, distribuce, veřejná komunikace, transformace nebo jakékoli jiné činnosti, které lze provádět s obsahem je zakázáno jejich webové stránky nebo dokonce uvedení zdroje, bez písemného souhlasu EXECUTE SYSTEMS SL. Veškeré obchodní názvy, ochranné známky nebo rozlišovací znaky všeho druhu na internetových stránkách společnosti jsou majetkem jejich vlastníků a jsou chráněny zákonem. I když uživatel používá webové služby nahrát fotografie, texty nebo dokumenty přijaté mlčky převod užívacích práv na základě fotografií, textů a dokumentů, který stoupá na stránku, například přiřazení nemá geografické oblasti dán že EXECUTE SYSTEMS SL může úplně používat, nebo jejich části, ve všech zemích světa bez geografického omezení jakéhokoliv druhu.

Povolení se vztahuje na všechna použití, které by mohly mít fotografie, texty, dokumenty nebo jejich části, za použití známých technik v současné době a které mohou být vyvinuty v budoucnosti, a pro každou aplikaci. To vše s jedinou výjimkou a omezení těchto použití nebo aplikací, které by mohly porušit právo na čest podmínky stanovené v Organic Právo 1 / 85 5 od května civilní ochrany práva na čest, osobní soukromí a rodinu a image. Povolení nestanoví žádnou lhůtu pro poskytnutí nebo využití fotografií a textů, nebo jeho část, takže se povolení považuje za udělené na dobu neurčitou dobu.

Toto povolení je nezbytné pro správné fungování našich služeb, protože Internet je celosvětová služba a není tam žádný způsob, jak omezit, kde se informace jde do je znázorněno naše služby.

Ze všech těchto důvodů je nezbytné, aby uživatel má potřebná práva ke všem informacím, které jde na webu, že je odpovědná za jakékoli problémy, které mohou vzniknout v důsledku nemají dostatek práva k duševnímu vlastnictví nad materiálem až do web.

Odkazy (odkazy)

Přítomnost odkazů (odkazů) na webových stránkách EXECUTE informačním účelům SYSTEMS SL pouze orientační a v žádném případě naznačit, vyzvat nebo doporučovat jim.

Utajení, ochrany údajů a účelů

Účinek ustanovení ekologického zákona 15 / 1999 13 od prosince, o ochraně osobních údajů, budeme informovat uživatele o začlenění jejich údajů v automatizované databázi osobní odpovědnosti EXECUTE SYSTEMS SL , jehož cílem je následující; a) zachování a řízení vztahů s uživatelem / zákazníkem; b) zpřístupnění informací práci a poskytování služeb požadovaných uživatelem / zákazníkem; c) Zobrazit reklamy nebo nabízet produkty, služby či speciální nabídky, které se vztahují k údržbě, rozvoji a řízení smluvního vztahu a / nebo našich služeb; d) zaslání informace nezbytné pro správné používání našich služeb prostřednictvím e-mailu; e) vytvořit statistiky a profily, jako jejich spotřebních zvyklostí, ucházet se produktů a služeb, propagační akce nebo slevy, které mohou být zajímavé i prostřednictvím jiných společností, jako je Google nebo Facebook.

Uživatel výslovně souhlasí zahrnutí informací poskytnutých výše uvedeným způsobem, v jednom nebo více automatické nebo ne soubory osobních údajů, které je zodpovědné EXECUTE SYSTEMS SL, povolování a souhlasu výslovně a jednoznačně se k léčbě své dat pro účely uvedené výše.

Je uživatel informován, že může odmítnout, aby jejich osobní údaje byly zpracovány za účelem bylo uvedeno výše, zrušení nebo proti zcela nebo zčásti na takovou léčbu, kdykoliv a zdarma, zasláním e-mailu, aby bylo zřejmé jejich předpětí a připojí svůj název a DNI / NIE nebo dokument v platnosti na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript.

Registrační soubory a formuláře

Vyplněním registračního formuláře je nutné přistupovat a užívat některé služby nabízené na webu. Neposkytnutí požadovaných osobních údajů nebo nepřijímá tuto ochranu osobních údajů politiku je neschopnost se přihlásit, zaregistrujte se nebo se účastnit žádných propagačních akcí, ve kterých je požadována osobních údajů.

V souladu s ustanoveními zákona Organic 15 / 1999 13 od prosince, o ochraně osobních údajů, budeme Vás informovat, že osobní údaje získané v důsledku jeho zápisu jako uživatel, budou začleněny do souboru ve vlastnictví EXECUTE SYSTEMS SL s CIF B-95471108 a adresa v C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1 48960º, Galdakao, Vizcaya, které zavedly bezpečnostní opatření stanovená královským výnosem 1720 / 2007, 11 června.

Přesnosti a věcné správnosti údajů poskytnutých

Uživatelé jsou sami zodpovědní za přesnost a správnost údajů, zproštěn viny EXECUTE SYSTEMS SLde z odpovědnosti. Uživatelé zaručit a reagovat, v každém případě, přesnost, platnost a pravost osobních údajů, a zavazují se udržovat je aktualizován. Souhlasíte s tím, aby úplné a správné informace o registraci nebo přihlašovací formulář. EXECUTE SYSTEMS SL neručí za pravdivost informací není produkované sebou a jiného zdroje je indikována, tak nepřebírá žádnou odpovědnost za případné škody, které mohou vzniknout z použití těchto informací. EXECUTE SYSTEMS SL si vyhrazuje právo aktualizovat, změnit nebo odstranit informace obsažené ve své webové stránky omezit nebo zakázat přístup k těmto informacím. To zprošťuje SYSTEMS EXECUTE odpovědnost SLde za případnou ztrátu nebo poškození, které mohou utrpět v důsledku chyby, vady nebo opomenutí v informacích poskytnutých EXECUTE SYSTEMS SL poskytované z vnějších zdrojů do EXECUTE SYSTEMS SL

sušenky

Webové stránky používají soubory cookie, které se zabývají těmito soubory fyzických informací umístěnými ve vlastním terminálu uživatele a usnadňují navigaci uživatele prostřednictvím portálu. V každém případě má uživatel možnost konfigurovat prohlížeč tak, aby zabránil instalaci těchto souborů.

Naleznete podrobné informace o naší Cookies politika.

Účely, módy a Service

Účelem EXECUTE SYSTEMS SL jsou správa a údržba vztah s uživatelem a práce s informacemi. Na webu, nabízí sociální síť, která umožňuje nahrání informace a obrazy, jejichž práva duševního vlastnictví se řídí podmínkami uvedenými v sekci intelektuálních podmínek použití a majetku ochrany osobních údajů. Kromě EXECUTE SYSTEMS SL nabízí fórum a seznam novinek zájmu uživatele. Pro správnou funkci této služby, může uživatel také obdrží e-mailová oznámení považované za nezbytné. Na webových stránkách budou také obsahovat propagační informace z různých inzerentů a / nebo produkty nabízené společností nebo jiných společností, jako je Google nebo Facebook.

nezletilí

V případě, že některé z našich služeb jsou zaměřené výslovně na nezletilé osoby, EXECUTE SYSTEMS SLsolicitará shodu rodičů či opatrovníků shromažďovat osobní údaje, nebo v případě potřeby pro automatizované zpracování dat.

Předávání údajů třetím stranám

EXECUTE SYSTEMS SL neprovádí přenos uživatelských dat třetím stranám s výjimkou případu právního nároku.

Výkon práva na přístup, opravu, zrušení a opozice

Můžete posílat zprávy a vykonávat práva na přístup, opravu, zrušení a opozice na internetové adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript. nebo poštou určeno EXECUTE SYSTEMS, Ref LOPD, v C / Tximilarre Goikoa, 32 -. 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya. Pro uplatnění těchto práv a v souladu s instrukcí 1 / 1998, 19 leden, Agentura pro ochranu osobních údajů, musíte prokázat svou identitu EXECUTE SYSTEMS SL zasláním fotokopii průkazu totožnosti nebo jakýkoli jiný platný zákon. Nicméně, změna nebo oprava vašich registračních údajů může být provedeno na místě identifikovat, předtím, uživatelské jméno a heslo.

nároky

Můžete nasměrovat stížnosti prostřednictvím e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript. výslovně uvede důvod své žádosti.

bezpečnostní opatření

EXECUTE SYSTEMS SLHA přijala bezpečnostní úrovně ochrany osobních údajů zákonem požadované, a pokusí se instalovat žádné další dodatečné technické prostředky a opatření, které má k dispozici, aby se zabránilo ztrátě, zneužití, změně, neoprávněnému přístupu a krádežím osobních údajů poskytnutých EXECUTE systémů SL není zodpovědná za jakékoli škody, které mohou vzniknout z interferencí, opomenutí, přerušení, počítačové viry, telefonní poruchy nebo odpojení při provozování tohoto elektronického systému způsobená důvodů mimo EXECUTE systémů SL; zpoždění nebo zablokování při používání tohoto elektronického systému způsobené nedostatky nebo přetížení telefonních linek nebo přetížení centra pro zpracování dat v internetovém systému nebo jiných elektronických systémů, jakož i škody, které mohou být způsobeny třetinu skrz nezákonné mimo kontrolu EXECUTE SYSTEMS SL Nicméně, uživatel si musí být vědom, že bezpečnostní opatření na internet nejsou nedobytná.

Přijetí a souhlas

Uživatelé potvrdit, že byl poučen o podmínkách o ochraně osobních údajů, přijetí a souhlas s jejich zpracováním pomocí EXECUTE SYSTEMS SL, a to způsobem a pro účely uvedené v těchto zásadách o ochraně osobních údajů. Některé služby nabízené na webových stránkách mohou obsahovat podmínky s konkrétními ustanoveními o ochraně osobních údajů.

Hledat MDM

Skupiny sdílené manuály

210 NÁVODY

133 NÁVODY

138 NÁVODY

64 NÁVODY

Cookies na této stránce jsou používány k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních sítí a analyzovat provoz. Také sdílet informace o vašem používání této webové stránky s našimi partnery sociální sítě, reklamy a webové analýzy, který může být kombinován s dalšími informacemi které jim byly poskytnuty, nebo oni se shromáždili z využívání svých služeb. Chcete-li změnit nastavení nebo další informace, klikněte na „Více informací“.